El vicedegà d’Educació imparteix una conferència en el congrés EduMindUp! 2017

30/05/17
Comparteix aquesta informació

Salvador Vidal, vicedegà de la Facultat d’Educació, va parlar sobre les matemàtiques, la música i els jocs com a eina clau per a l’aprenentatge en el congrés EduMindUp! 2017, del 18 al 20 de maig.

El vicedegà d’Educació imparteix una conferència en el congrés EduMindUp! 2017

El congrés, que va tenir lloc a Tarragona, va reunir més de sis-cents professionals de l’educació, que van fer xerrades, tallers i intercanvis d’experiències.

Salvador Vidal va impartir una conferència en què va parlar de les matemàtiques i la música. I va destacar la utilitat dels jocs com a eina clau per a l’aprenentatge de continguts matemàtics. Per exposar la temàtica, Vidal va explicar la seva experiència educativa entorn d’aquesta matèria.

Aquest congrés va ser una oportunitat per conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques i relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les noves tecnologies.

EduMindUp! ha estat un congrés i alhora un punt de trobada de la comunitat educativa i dels professionals del sector per aproximar-se a la neurociència i la seva aplicació en el món escolar. Va ser organitzat pel Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, en el marc del seu 50è aniversari.