Els alumnes de màster de la Facultat acomiaden el semestre amb una celebració especial

11/01/18
Comparteix aquesta informació

Professors i estudiants dels tres màsters de la Facultat van compartir una tarda de xerrades, fotografies i degustacions catalanes típiques de Nadal.

Els alumnes de màster de la Facultat acomiaden el semestre amb una celebració especial

Els alumnes del Master’s Degree in Venture Capital and Private Equity, del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció i del Màster Executive en Big Data Science van acomiadar el semestre, el desembre passat, amb una celebració molt especial. Una festa dies abans de Nadal amb xerrades, fotografies i degustacions gastronòmiques.

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials va organitzar un acte en el qual van participar professors i estudiants per fer una valoració conjunta d’aquests mesos de feina i reconèixer l’esforç de cadascú.

A l’acte, que es va organitzar a l’Aula Jardí, els directors de tots tres màsters, Francesc Prior, Jasmina Berbegal i Carlos Cosials, es van dirigir als alumes minuts abans de donar pas a la festa. Els estudiants van gaudir d’un càtering per degustar plats típics catalans propis de Nadal, així com d’un photocall.

Hores abans, els estudiants del Master’s Degree in Venture Capital and Private Equity van assistir a una conferència del professor de UIC Barcelona Pablo Agnese sobre els bitcoins . A l’acte hi van assistir la degana de la Facultat, Marta Mas; el director del màster, Francesc Prior, i Fernando García, de KPMG, partner del programa acadèmic.