Els alumnes del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció, a l’IOTSWC

07/11/16
Comparteix aquesta informació

Els dies 25, 26 i 27 d’octubre els alumnes del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció van assistir a l’Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC), celebrat al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Els alumnes del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció, a l’IOTSWC

El concepte l’“Internet de les coses” (en anglès, ‘Internet of Things’, abreviat IoT) té els seus orígens als Estats Units, a l’Auto-ID Center del MIT (1997) on es feien investigacions en el camp de la identificació per radiofreqüència en xarxa (RFID) i tecnologies de sensors. Actualment, aquest terme s’utilitza per denotar la connexió avançada d’objectes quotidians, dispositius, sistemes i serveis mitjançant l’ús de la tecnologia.

Per a l’edició d’enguany, l’IOTSWC, s’ha estructurat entorn de set grans àrees (Manufactura, Transport i Logística, Salut, Energia, Tecnologia i Innovació). Amb més de 171 expositors procedents de més de 70 països, els alumnes  van poder observar de primera mà com l’IoT està canviant de forma radical els models de negoci tradicionals.