Els alumnes d'Humanitats gaudeixen de l'obra de Jaume Plensa al MACBA

27/03/19
Comparteix aquesta informació

L’alumni d'Humanitats Carolina Hayes ha acompanyat els estudiants i els ha convidat a reflexionar sobre el llegat de l'artista en una visita al MACBA

Els alumnes d'Humanitats gaudeixen de l'obra de Jaume Plensa al MACBA

L’alumni de la Facultat d'Humanitats, Carolina Hayes, ha dirigit una visita al MACBA, on ha explicat l'obra de Jaume Plensa a alumnes de la Facultat d'Humanitats. 

Els participants han tingut l'oportunitat de deixar-se impressionar per la selecció de quaranta anys de trajectòria de l'escultor en una ocasió especial, ja que és la primera vegada en 22 anys que es mostren obres de l’artista en un museu de Barcelona.

Com recorda Carolina Hayes, Plensa afirma que l'escultura és la millor manera de plantejar-se preguntes i és precisament el que l’alumni ha volgut transmetre als alumnes. Per això, els ha convidat a establir un diàleg personal amb cada obra i a qüestionar-se la seva identitat. 

Hayes també ha destacat que l'escultor Jaume Plensa considera que “som una muntanya de paraules i llenguatge, i que l'ésser humà té molts tatuatges invisibles que el van identificant i forjant al llarg de la seva trajectòria vital”.