‘Els límits de la vida’, d’Eduard Martorell, arriba a Alemanya

22/03/17
Comparteix aquesta informació

Eduard Martorell Sabaté, professor de la Facultat d’Educació, va escriure junt amb David Bueno, biòleg, i Salvador Macip, metge, la novel·la Els límits de la vida (La Galera, 2014) en català i castellà.

 ‘Els límits de la vida’, d’Eduard Martorell, arriba a Alemanya

Es tracta d’una novel·la que explica el concepte de la vida. Recentment, la novel·la ha estat traduïda a l’alemany i s’acaba de publicar sota el títol Lara oder Der Kreislauf des Lebens (Hanser, 2017).

Sinopsi d’Els límits de la vida: La Lara no ha fet els quinze i ja n’ha vist de tots colors. Es debat entre la vida i la mort. Un brot de la seva malaltia l’ha deixada a l’UVI, sola, per passar una nit que pot ser decisiva. Però a la sala hi ha la Carme, una doctora a qui no havia vist mai, que comença a explicar-li una història apassionant: la història de la vida mateixa.

També ha coescrit el llibre Sans i estalvis. Trucs senzills per viure més i millor, junt amb Anna Martorell, psicòloga, publicat en català per d’editorial Comanegra, 2014. El llibre explica trucs senzills que podem aplicar a la nostra vida quotidiana per viure més i millor. Fa poc el llibre també ha estat traduït al castellà amb el títol Las 15 estrategias básicas para evitar la sala de espera (Comanegra, 2017).

Eduard Martorell (Barcelona, 1964)

Eduard Martorell és llicenciat en Biologia, postgraduat en Medecina Clínica Preventiva, editor a Enciclopèdia Catalana i professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya. És autor de diversos llibres de text i divulgació científica, contes i articles de natura per a joves. Ha publicat, entre d’altes, Els límits de la vida (La Galera, 2014) i Sans i estalvis. Trucs senzills per viure més i millor (Comanegra, 2014).