Els professors Tintoré i Ureta participen en un congrés internacional d’educació

27/05/16
Comparteix aquesta informació

Mireia Tintoré i Xavier Ureta, professors de la Facultat d’Educació, van participar al congrés internacional d’educació CIEDO. A l’acte, organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), hi van presentar una comunicació sobre la col·laboració universitat-escola per a la formació de mestres.

Els professors Tintoré i Ureta participen en un congrés internacional d’educació

L’objecte de la comunicació era el d’explicar el projecte ARMIF-UIC Barcelona 2014-15, titulat “Investigar i Emprendre: Dues competències per millorar la qualitat en la formació inicial dels mestres”. Aquest treball, centrat en les competències de recerca i emprenedoria, pretén generar un salt qualitatiu en la formació inicial dels mestres.

L'objectiu principal d’ARMIF-UIC Barcelona 2014-15 és el desenvolupament i l’avaluació d’estratègies que afavoreixin la millora en dos tipus de competències transversals: les científiques, per afavorir l’esperit crític, d’investigació i indagació; i les relacionades amb la innovació i la creativitat, per promoure la iniciativa emprenedora.

La realització d’aquest projecte va ser possible gràcies al finançament que l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) va concedir a la Facultat d’Educació de UIC Barcelona.