Les empreses patrocinadores de la Càtedra Direcció per Missions es reuneixen a València per celebrar la X Trobada Empresarial

09/01/19
Comparteix aquesta informació

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona va celebrar el 12 de desembre la X Trobada Empresarial a Vygon, empresa situada a Paterna, València. La jornada es va dur a terme amb el títol Experiències de comunicació a la Direcció per Missions.

Les empreses patrocinadores de la Càtedra Direcció per Missions es reuneixen a València per celebrar la X Trobada Empresarial

Els ponents van exposar de quina manera estan fent la comunicació en un entorn de Direcció per Missions dins de les seves empreses i en l'àmbit social i empresarial en què es mouen. L'objectiu era compartir bones pràctiques que serveixen d'aprenentatge. 

Carlos Rey, director de la Càtedra, va fer especial èmfasi en la necessitat de connectar amb les altres "comunicant des del cor", i és que està demostrat que els resultats d'una organització milloren si els treballadors interioritzen i participen de la missió de l'empresa i no només treballen per objectius. 

La Direcció per Missions ajuda les organitzacions a crear una cultura corporativa competent que fomenta el compromís de les persones en un projecte comú, orientat a satisfer les necessitats de la part interessada: accionistes, clients o societat. 

La X Trobada Empresarial també va servir perquè els assistents proposessin noves formes de comunicar la Direcció per Missions tant dins com fora de les organitzacions. 

Actualment les empreses patrocinadores de la Càtedra són: Aitex, Ferrer, Semillas Fitó, Huf Portuguesa, Corporación Jiménez Maña, Industrial Química del Nalón, Estedi, Vygon, Fundería Condals i Emprépolis.