En marxa la quarta edició de la Unirun

13/02/18
Comparteix aquesta informació

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 4 de març la quarta edició de la Unirun, la cursa de les universitats. La prova està promoguda per les dotze universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

En marxa la quarta edició de la Unirun

La nova edició de la Unirun es va presentar el 12 de febrer passat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Aquest any el padrí de la cursa és Valentí Massana, campió del món, bronze olímpic i medallista als Europeus d’atletisme en l’especialitat de marxa atlètica. Actualment treballa a l‘Institut Sincrotró, com a científic, i a la Federació Catalana d’Atletisme, com a responsable de la marxa. S’ha mostrat entusiasmat de representar la unió entre el món de l’esport i l’universitari.

També hi han assistit representants de les dotze universitats participants: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramon Llull, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic, Universitat Abat Oliba CEU i UIC Barcelona.

Aquest any, la Unirun ha arribat a un acord amb Adidas perquè la marca esportiva patrocini la cursa de les universitats. Adidas patrocinarà la cursa i proveirà de samarretes tècniques tots els participants. Els corredors podran vestir els colors i el logotip de la seva universitat i les tres bandes d’Adidas.

Aquesta és la samarreta de UIC Barcelona per la Unirun: