ENATIC i UIC Barcelona s’uneixen per la formació en ciberdelinqüència

10/07/17
Comparteix aquesta informació

El president de l’Associació d’Experts Nacionals de l’Advocacia en Tecnologies de la Informació i Comunicació (ENATIC), Rodolfo Tesone, i Xavier Gil, rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), han signat aquest matí un conveni de col·laboració en el marc del nou Màster en Ciberdelinqüència que la Universitat oferirà a partir del proper curs. 

Amb el conveni, ENATIC passa a ser entitat col·laboradora del Màster en Ciberdelinqüència. Els membres d’ENATIC tindran un descompte en la matrícula del màster. A més de difondre el màster entre els seus membres, l’associació convocarà també el concurs de beques d’excel·lència en ciberdelinqüència que ofereix el programa. La signatura obre la porta a futures col·laboracions en activitats, jornades, cursos o actes que la Universitat organitzi en l’àmbit de la ciberseguretat i la ciberdelinqüència. 

Els darrers anys, els riscos de la cibervictimització s’han multiplicat en l’àmbit individual, comunitari o empresarial. L’increment de les xifres exigeix una millora en la formació de tots els professionals que interactuen amb els ciberdelictes i, en aquest sentit, el màster sorgeix com a resposta a aquesta necessitat. Es tracta d’un programa pioner en tot l’Estat espanyol perquè té una triple visió: jurídica, criminològica i processal.