Un equip avaluador de l’Association for Dental Education in Europe visita la Facultat d’Odontologia

27/02/18
Comparteix aquesta informació

Experts de l’Association for Dental Education in Europe (ADEE) han visitat el Campus Salut Sant Cugat, així com les instal·lacions i laboratoris de la Facultat d’Odontologia, per valorar la qualitat dels diferents cursos de formació que s’hi imparteixen.

Un equip avaluador de l’Association for Dental Education in Europe visita la Facultat d’Odontologia

El degà, Dr. Lluís Giner, juntament amb alguns membres de la Junta de la Facultat, van ser els encarregats d’acompanyar la delegació de l’ADEE. Després de conèixer en primera persona el sistema docent de la Facultat i les seves instal·lacions, l’equip avaluador va valorar molt positivament aspectes clau per aconseguir l’acreditació com ADEE Leader School del Grau en Odontologia, com el compromís de tot l’equip humà que forma part de la Facultat amb l’ensenyament, la qualitat de les instal·lacions, la passió dels alumnes per l’odontologia o la clara voluntat d’innovar mitjançant els estudis clínics que es realitzen a la Clínica Universitària d’Odontologia.

L’Association for Dental Education in Europe és un referent europeu en l’àmbit educatiu. Fundada el 1975, es tracta d’una organització independent que representa l’odontologia acadèmica i la comunitat d’educadors dentals, amb l’objectiu de garantir la qualitat dels programes formatius que s’imparteixen a Europa i que responen als estàndards establerts al seu detallat programa d’excel·lència.