Es pot garantir el dret a l'habitatge de les famílies?

18/10/13
Comparteix aquesta informació

Un seminari sobre l'empobriment de les famílies i l'accés a l'habitatge, acte de presentació oficial de l'Aula de Polítiques Familiars de la UIC, creada amb l'impuls de la Fundació Joaquim Molins Figueras.

Es pot garantir el dret a l'habitatge de les famílies?

L’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF) de la UIC i la Fundació Joaquim Molins Figueras han organitzat el proper 22 d’octubre, de 10 a 13 h, una jornada sobre el dret de les famílies a l’habitatge. Es tracta de l’acte de presentació oficial de l’Aula de Polítiques Familiars de la UIC, constituïda oficialment el mes de maig passat amb l’impuls de la Fundació Joaquim Molins Figueras. La jornada inclou una taula rodona, a les11.30 h, en què es debatran les polítiques que cal dur a terme per garantir l’accés de les famílies a l’habitatge.

A la jornada hi participaran l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ESARQ) i la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques de la UIC.

La Fundació Joaquim Molins Figueras té, entre els seus objectius, aprofundir en el coneixement de la situació actual de la família i traslladar propostes tant als que tenen responsabilitats públiques com als diferents agents socials. L’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF) va néixer el 2004 en el si de la UIC i s’ha convertit, així, en el primer institut de rang universitari a Espanya que té, entre els seus objectius, promoure l’estudi i la investigació de les polítiques familiars.