Es presenten els cursos d'estiu de l'ESARQ

07/06/12
Comparteix aquesta informació

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la UIC va presentar el dia 5 de juny l'oferta de cursos d'estiu, que tindran lloc entre el 9 i el 20 de juliol. A l'acte, a més del director de l'Escola, Vicenç Sarrablo, i del sotsdirector, Jordi Roviras, hi van assistir alguns dels professors dels cursos.

Aquest any, amb la idea de crear una formació contínua de caràcter multidisciplinari, els dos cursos d’estiu que ofereix l’ESARQ estan oberts tant a estudiants d’Arquitectura com a alumnat d’altres carreres interessat en aquesta professió.

El curs Performing Urban Scenographies consisteix en un recorregut teòric i experimental sobre la noció i la praxi de l’escenografia urbana, des dels orígens fins als nostres dies. Durant aquest curs, els alumnes projectaran una arquitectura o una estructura o un paisatge teatral en la complexitat natural de l’escenografia urbana d’un barri de Barcelona. Els objectius principals del projecte són l’aspecte del disseny, la producció i la presentació.

L’objectiu del curs Microbloc, quadern de crítica és experimentar en la crítica i la descripció del projecte a través de l’edició en petit format: el microbloc. L’alumnat ha de ser capaç de seleccionar, redactar, resumir i organitzar el material en una combinació de text i imatges. El microbloc és un instrument de pensament personal sobre l’arquitectura i el disseny.

Els curs de projectes està dirigit per Alfons Puigarnau i Elena Rocchi, professors de l’ESARQ-UIC; quant al curs sobre arquitectura i escriptura, les directores són les arquitectes vinculades al món editorial Beth Galí, Ana María Álvarez i Marta Poch.

BLOG: http://publiesarq.wordpress.com/2012/05/22/cursos-de-verano-esarq/

FB: Microbloc: http://www.facebook.com/events/245101048928312/