Escenes de ‘Merlí’, ‘Matrix’, ‘Ferris Bueller’ i ‘The Breakfast Club’, els ‘remakes’ protagonistes del Filmmaking 2019

11/06/19
Comparteix aquesta informació

Alumnes de primer de Comunicació Audiovisual recreen escenes de sèries i pel·lícules escollides

Escenes de ‘Merlí’, ‘Matrix’, ‘Ferris Bueller’ i ‘The Breakfast Club’, els ‘remakes’ protagonistes del Filmmaking 2019

Escenes de l'aclamada sèrie Merlí, de l’oscaritzada Matrix; de la pel·lícula Ferris Bueller, escrita i dirigida per John Hughes, i la de The Breakfast Club, també coneguda com El club dels cinc, han protagonitzat la quarta edició del Filmmaking. 

La posada en escena dels quatre remakes es va fer en un acte presentat per César Mestre i Valeria Gálvez. S’hi va mostrar el treball d’Ariadna Xairó, Adrià Borillo, Adrián Rodríguez, Berta Aliaga, David Cañete, Elia Royo, Gerard Estarelles, Itziar Fernández, Juan Carlos Niculica, Laura Leonelli, Luna Millán, Laura Castro, Natalia Pérez, Paula Ibáñez i Leire González.

Aquesta activitat extraescolar reuneix alumnes de la facultat, en aquest cas de primer de Comunicació Audiovisual, per aprendre a reproduir escenes mítiques de la petita i la gran pantalla. “És brutal com evolucionen. Aquest grup, si continuen treballant i són exigents, la cosa promet”, ha apuntat el professor i director de cinema Geoffrey Cowper, que ha dirigit l'activitat juntament amb el suport tècnic d'Óscar Sueiro.

Per la seva banda, el degà Alfonso Méndiz ha reconegut que “es veu l'evolució i que han après a treballar en equip”. A més a més, ha apuntat que com a activitat extraescolar que és, demostra l'interès dels alumnes per anar més enllà del que aprenen a les aules. “La motivació és que t'agradi fer cinema i vulguis fer cinema”.