Estudiants i professors de la School of Architecture participen en el 22@Update Breakfast

04/03/16
Comparteix aquesta informació

El 25 de febrer els alumnes de quart curs de la School of Architecture, juntament amb els professors i arquitectes Felip Pich Aguilera i Iñaki Baquero, van participar en una nova edició del 22@ Update Breakfast: “Arquitectura i empresa, un desafiament”, organitzada per l’Associació 22@ NetworkBCN.

Estudiants i professors de la School of Architecture participen en el 22@Update Breakfast

En aquesta ocasió, l’acte va tractar sobre la relació entre la universitat i l’empresa a partir de l’escenari de les superilles i els reptes que propugnen. Felip Pich Aguilera, del despatx Pich Architects, juntament amb Iñaki Bakero, del despatx BOPBAA, van protagonitzar la primera part de l’acte, amb la ponència “Supereixample”, sobre com la implementació de superilles pot modificar la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona. A continuació, les alumnes de l’escola Marta Delgado i Anna Mirapeix van presentar tant els projectes com les propostes de col·laboració amb les empreses de 22@ NetworkBCN .

Durant el curs 2015-2016, els alumnes de l’assignatura Projectes col·laboren amb l’Associació d’Empreses 22@ NetworkBCN. La col·laboració consisteix a dissenyar estratègies viables per a una superilla del 22@ al barri de Poble Nou, assumint el nou Pla de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

El 22@ Update Breakfast és una trobada d’intercanvi d’idees innovadores que se celebra cada mes a diferents seus d’empreses i institucions del districte 22 Barcelona, ​​amb l’objectiu de poder conèixer in situ l’activitat i l’espai de cadascun dels agents implicats.