Estudiants d’intercanvi de 27 nacionalitats arriben a UIC Barcelona

12/09/18
Comparteix aquesta informació

Més de 120 estudiants d’intercanvi han participat durant tres dies en tallers, sessions i visites culturals de benvinguda a UIC Barcelona. Les facultats de Ciències Econòmiques i Socials, Ciències de la Comunicació, Medicina i Ciències de la Salut i Odontologia han estat les que han rebut més alumnes d’intercanvi.

Estudiants d’intercanvi de 27 nacionalitats arriben a UIC Barcelona

De les 27 nacionalitats dels estudiants d’intercanvi destaquen amb molta presència: Alemanya, Itàlia, Mèxic i el Perú. Com a curiositat, la universitat també ha rebut alumnes de nacionalitats menys comunes a UIC Barcelona com Panamà, Egipte, Noruega, Taiwan o Corea.

Els objectius d’aquests primers dies de benvinguda són, d’una banda, la trobada entre els mateixos alumnes d’intercanvi i, de l’altra, que obtinguin informació útil de primera mà tant de UIC Barcelona com de la ciutat de Barcelona.

Així, aquests dies, a part de l’acollida que els ofereix el servei de Relacions Internacionals, han tingut sessions amb els coordinador acadèmics de cada facultat, l’Institute for Multilingualism i el Servei d’Estudiants. A més a més, des de l’any passat, s’ha posat en marxa un programa de mentoria dels estudiants internacionals que duen a terme estudiants de cursos superiors de UIC Barcelona. El programa es va explicar a la sessió de benvinguda.

L’últim dia, es va organitzar una visita guiada amb autobús per Barcelona als llocs més turístics. La ruta es va fer amb tres guies oficials, acompanyats pels membres del servei de Relacions Internacionals.

Benvinguda alumnes d'intercanvi