Més de cent estudiants d’ESO i Batxillerat s’examinen a UIC Barcelona per certificar el nivell B1 i B2

17/05/19
Comparteix aquesta informació

124 alumnes d’ESO i Batxillerat van participar el 10 de maig passat a l’examen multinivell a UIC Barcelona per certificar el nivell B1 i B2 d'anglès.

Més de cent estudiants d’ESO i Batxillerat s’examinen a UIC Barcelona per certificar el nivell B1 i B2

L’examen constava de quatre parts: comprensió lectora, comprensió auditiva, expressió escrita i expressió i interacció orals. En la comprensió lectora i la comprensió auditiva hi ha activitats de relacionar i d’omplir buits. En l’expressió escrita, els examinands havien d’escriure dues redaccions. 

En total, els estudiants tenien tres hores i deu minuts per fer la prova. A UIC Barcelona es va fer la prova escrita, amb l’objectiu de proporcionar als examinands una primera experiència vivencial en el món universitari. La segona part de l’examen, la prova oral, es farà entre el 13 i el 24 de maig 2019 als centres educatius d’educació secundària. 

L’aprenentatge i l’acreditació de llengües és essencial per als estudiants de secundària i batxillerat; les institucions educatives i posteriorment el món laboral exigeixen vies perquè els joves puguin acreditar oficialment els seus coneixements en terceres llengües. 

És el quart any que la Universitat acull aquest examen. La iniciativa s’emmarca dins l’Aula Innovation in English Language Teaching de l’Institute for Multilingualism i Richmond-Santillana.