Èxit de participació en la sessió de benvinguda per a familiars dels nous alumnes

21/11/18
Comparteix aquesta informació

Més de 325 persones van assistir a l'esdeveniment, de manera que es van duplicar les xifres del curs passat

El 10 de novembre, el Campus Sant Cugat va acollir la sessió de benvinguda als familiars dels nous alumnes de la Facultat d'Odontologia i de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, perquè poguessin conèixer de primera mà les aules i instal·lacions en les quals estudien els seus fills i filles. 
 
La jornada, que es va celebrar per primera vegada íntegrament al Campus Sant Cugat, va comptar amb un gran èxit de participació: van assistir més de 123 famílies, duplicant les xifres de l'any anterior. 
Després de la presentació de les diferents titulacions que imparteixen totes dues facultats, les famílies que van assistir a l'acte van participar en una visita guiada per les instal·lacions del Campus Sant Cugat. Entre els llocs més destacats del campus van destacar especialment la Clínica Universitària d'Odontologia, equipada amb les últimes tecnologies dentals en 80 boxs generalistes, 2 boxs per a pacients especials i 6 boxs per a cirurgies; la Unitat d'Anatomia Quirúrgica i Funcional, la Osteoteca, el Laboratori de Biomedicina o el Centre Integral de Simulació Avançada, entre altres.
 
La jornada va finalitzar amb unes paraules de Belén Castro, secretària general de UIC Barcelona, i de la Dra. Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària.