Experts analitzen a la UIC la racionalització dels horaris espanyols

19/02/14
Comparteix aquesta informació

Un grup d'experts han analitzat en una taula rodona solucions per incentivar l'aplicació de mesures relacionades amb la gestió del temps, de manera que tant les persones com les empreses en surtin beneficiades. L'acte ha estat organitzat conjuntament per la Comisión Nacional para la Racionalización de los Horarios Españoles (ARHOE) i l'Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF) de la UIC.

Experts analitzen a la UIC la racionalització dels horaris espanyols

El Saló de Graus de la UIC aquest matí ha acollit la taula rodona "Horaris, és el temps del canvi". L'acte ha estat inaugurat per Ignacio Buqueras i Bach, president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols. A la taula, moderada per Raúl Sánchez, coordinador d'ARHOE Catalunya, hi han participat Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i experta en Polítiques d'Igualtat; Luigi Bugalla, membre de la Junta Directiva d'Usuaris dels Mitjans de Comunicació (TAC); Consuelo León, directora de l'Observatori de Polítiques Familiars de l'IESF de la UIC, i Fabian Mohedano, coordinador de la Iniciativa per a la Reforma Horària a Catalunya.

Sobre la jornada, Ignacio Buqueras, president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols, afirma que l'objectiu de la jornada ha estat "definir els avantatges i els beneficis de la posada en pràctica de mesures relacionades amb la gestió del temps. Així com sensibilitzar sobre la importància d'un millor aprofitament del temps com a factor indispensable per a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, sense oblidar-nos de la coresponsabilitat. La bona gestió del temps i els horaris racionals suposen un avantatge vital en el desenvolupament de totes les persones, al mateix temps que una millora evident de la productivitat".