La Facultat de Ciències de la Comunicació s’incorpora com a 'partner' acadèmic al Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya

18/01/19
Comparteix aquesta informació

Totes dues parts han subscrit un conveni de col·laboració que obre les portes als estudiants a l’entorn professional del sector de la comunicació. 

La Facultat de Ciències de la Comunicació s’incorpora com a 'partner' acadèmic al Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya

La Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona i el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya han signat un conveni en el qual s’assenten les bases d’una mútua col·laboració en àmbits d’interès compartit per totes dues institucions.

Així, la Facultat s’incorpora al Col·legi com a partner acadèmic, la qual cosa li permetrà participar de forma plena en l’activitat i els serveis que es promouen des del Col·legi. A més a més, els alumnes del Grau en Publicitat i Relacions Públiques passen a ser membres de ple dret del Col·legi durant els anys d’estudi acadèmic. D’altra banda, també s’estableixen condicions avantatjoses de col·legiació per als acabats de titular.

El conveni, també concreta l’organització d’una jornada sobre temes d’actualitat en l’àmbit de la Publicitat i les Relacions Públiques, a més d’altres accions en què convergeixin les finalitats de totes dues institucions.

Per part seva, la Facultat proporcionarà als membres del Col·legi facilitats per cursar els màsters, cursos i postgraus de la seva oferta formativa. Així mateix, tant UIC Barcelona com el Col·legi es comprometen a compartir informació sobre les activitats que realitzin i a difondre entre els seus membres les que puguin resultar d’interès.