La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials participa a la Jornada dels Economistes

02/11/17
Comparteix aquesta informació

Alumnes i professors de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona van participar el passat divendres 27 d’octubre a la Jornada dels Economistes 2017 organitzada pel Col·legi d’Economistes de Catalunya.

La jornada ha reunit més de 1.500 persones. El tema que es va tractar en aquesta edició va ser: “La intel·ligència artificial i transformació digital 4.0 a l’economia, a les empreses i a la societat”. La conferència inaugural va ser a càrrec del senyor Luca de Meo, president de Seat. 

Durant les conferències que van formar el programa de la jornada es va tractar com està afectant la transformació digital 4.0 o “quarta revolució” diferents àmbits com les finances, la salut, la fiscalitat, la comptabilitat, els impactes de la robotització, els models de negoci o la ciberseguretat. També es va parlar de les noves necessitats de formació per adaptar-se a aquestes noves circumstàncies. 

Marta Mas, degana de la Facultat i les professores Cristina Tresserras i Nina Magomedova hi van participar amb un grup d’alumnes de tercer i quart d’ADE. 

En el marc de la jornada, un parell de dies abans, el Col·legi d’Economistes va atorgar també els premis de reconeixement del millor currículum universitari. Anna Bistué, ADE’17 va ser l’alumna de UIC Barcelona guardonada aquest any.