La Facultat d’Educació celebra l’English Research Week 2017

20/10/17
Comparteix aquesta informació

La Facultat d’Educació ha celebrat aquesta setmana l’English Research Week 2017, dirigida als alumnes que cursen la menció en anglès del graus en Educació Primària i Educació Infantil. 

La Facultat d’Educació celebra l’English Research Week 2017

Les conferències han tractat temes pràctics enfocats a la recerca en la llengua anglesa, com ara tallers d’habilitats en la compressió lectora i en l’escriptura d’un article acadèmic, o com fer referència a estudis previs per evitar el plagi. També es van donar les claus per realitzar una investigació-acció en aquest àmbit. 

Les sessions les van impartir els professors de la menció en anglès del graus en Educació Primària i Educació Infantil. També hi van participar ponents convidats d’altres universitats, que van presentar la seva recerca en la matèria: Núria Gavaldà, professora lectora de Fonètica del Departament de Filologia Anglesa de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Carmen Pérez, catedràtica i professora d’Adquisició d’una Llengua a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra. Com a novetat, Laura Mullera, alumni de UIC Barcelona va presentar el seu Treball Final de Grau, amb el títol “Investigating Flexible Seating”.