La Facultat d’Educació presenta les seves novetats al Saló de l’Ensenyament

29/03/19
Comparteix aquesta informació

Destaquen el trasllat de la Facultat al Campus Sant Cugat el curs que ve i els nous dobles graus amb Psicologia.

La Facultat d’Educació presenta les seves novetats al Saló de l’Ensenyament

UIC Barcelona ha presentat, un any més, l’oferta acadèmica de grau en la trentena edició del Saló del l’Ensenyament, que ha tingut lloc a la Fira de Barcelona del 20 al 24 de març. També ha estat present al Saló Futura per donar a conèixer l’oferta de màster i postgrau, del 22 al 24 de març.

Una de les grans novetats presentades aquest any en totes dues fires ha estat el trasllat de la Facultat d’Educació al Campus Sant Cugat que tindrà lloc el curs que ve. Les noves instal·lacions i la proximitat amb la Facultat de Salut dotaran els futurs professionals d’una educació més transversal. Aquest moviment fomentarà la sinergia entre totes dues facultats, la qual cosa es farà patent en dos dobles graus: Educació Primària i Psicologia, i també, Educació Infantil i Psicologia.

El Saló ha estat inaugurat oficialment per l’Hble. Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Ensenyament, i per l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. En la seva visita institucional a l’estand de la Universitat, la consellera, Àngels Chacón, ha destacat “la qualitat dels estudis de UIC Barcelona”. 

En total, UIC Barcelona presenta setze titulacions. Destaca, en la seva oferta, el Grau en Bioenginyeria, únic a Espanya, que el curs vinent serà la tercera promoció. També es consolida el Grau en Psicologia, que ha iniciat les classes aquest curs i que ha estrenat la nova Clínica Universitària en Psicologia i Psiquiatria Support a les mateixes instal·lacions del Campus Sant Cugat.  

D’altra banda, es fa patent la internacionalitat de la Universitat en l’aposta per les dobles titulacions internacionals, en total 27, amb universitats com IONA College (Nova York), UCLA (Los Angeles) o Birbeck (Londres). Sobre aquesta última, dissabte un representant de la universitat anglesa donarà informació concreta dels dobles graus en ADE + Economics, ADE + Financial Economicsi ADE + Marketing que UIC Barcelona té amb la universitat londinenca.