La Facultat d’Humanitats presenta la nova revista científica ‘Humanitats’

06/11/17
Comparteix aquesta informació

La Facultat d’Humanitats va presentar la nova revista Humanitats, la primera revista científica de UIC Barcelona. L’acte el va presidir el rector de la Universitat, el Dr. Xavier Gil, la degana de la Facultat, la Dra. Judith Urbano, i el director de la nova revista, el Dr. Xavier Baró.

La Facultat d’Humanitats presenta la nova revista científica ‘Humanitats’

L’Aula Jardí va acollir la presentació a la qual van assistir alumnes i professors de la Facultat, així com membres de la Junta de Govern de la Universitat. La degana de la Facultat, Judith Urbano, va presentar la nova publicació, va ressaltar la il·lusió de la Facultat pel projecte, i va expressar el seu agraïment a tots els que l’han fet possible.

El director de la nova revista, el Dr. Baró, va destacar la transversalitat de la revista, que acull articles d’autors de diferents àrees científiques relacionats sempre amb les humanitats. Així, a part de l’àmbit de la cultura, es poden trobar a la revista autors de l’àmbit de la medicina, etc. “La revista no havia de ser una publicació més d’humanitats, sinó que havia de ser la revista d’humanitats de UIC Barcelona i, per tant, havia de ser així, transversal”, va afirmar Baró. El professor també va animar els alumnes presents a participar en els propers números de la publicació, en l’apartat de ressenyes.

Per part seva, el rector va transmetre en nom de tota la Universitat l’alegria de presentar la primera revista científica de UIC Barcelona. “Amb la nova revista, la Facultat està creant coneixement”, va afirmar el rector, i va agrair als professors implicats en la publicació el treball dedicat. El Dr. Gil també va destacar el fet que la revista sorgeixi d’una Facultat com la d’Humanitats que, amb l’assignatura d’Antropologia, present a tots els graus, dona servei a la resta de facultats i que és el motor perquè “l’humanisme cristià estigui present a tota la Universitat”.