Gerard Arias i Mario Blanco, alumni de l’ESARQ - School of Architecture de UIC Barcelona, guanyadors del festival FADA 2017

21/04/17
Comparteix aquesta informació

El despatx ARID Arquitectes, fundat pels alumni de l’ESARQ - School of Architecture de UIC Barcelona Gerard Arias i Mario Blanco, ha resultat guanyador de la primera edició del Festival d’Arquitectura, Disseny i Aparadorisme (FADA 2017) al millor aparador. Els premis es van lliurar dijous passat, 6 d’abril, al Comú d’Escaldes-Engordany d’Andorra.

La seva proposta “How long is forever” a la botiga Stay ha aconseguit 1.500 euros i la possibilitat per al propietari de l’establiment de fer un retail tour a Londres.

“No ens ho esperàvem perquè hi havia molta qualitat, però hem generat un món màgic mitjançant un producte que representa la botiga”, amb aquestes paraules definia la sorpresa de la victòria i l’objectiu de la peça, l’arquitecte Mario Blanco.

El FADA és una iniciativa del l’Associació de Comerciants de l’avinguda Carlemany i travessies del Comú d’Escaldes-Engordany d’Andorra en col·laboració amb professionals del sector de l’arquitectura, el disseny gràfic i l’interiorisme del país.

L’objectiu del festival és crear sinergies entre comerciats i professionals del disseny i donar un valor afegit a l'experiència de compra de la zona de Vivanda d'Andorra