Holy Family University, primera universitat ‘partner’ de UIC Barcelona a Filadèlfia

13/07/18
Comparteix aquesta informació

Amb aquest nou acord, ja són 18 les universitats nord-americanes amb les quals UIC Barcelona té un conveni.

Holy Family University, primera universitat ‘partner’ de UIC Barcelona a Filadèlfia
Durant la seva visita, van signar un acord marc per la mobilitat d’estudiants i professors de la Facultat d’Educació

Isabel Pera, directora del servei de Relacions Internacionals i Celia Martínez, gerent d’Aliances Globals i Mobilitat del Personal de UIC Barcelona van visitar el mes de maig passat la Holy Family University. Allà es van reunir amb la presidenta, Sister Maureen McGarrity; el vicepresident associat per l’Institutional Effectiveness & Diversity, Nicole Stokes-DuPass; la degana de la School of Nursing & Allied Professions, Cynthia A Russell; Michael W. Markowitz, de Qüestions Acadèmiques, i el professor de la School of Education, Brian Berry.

Durant la seva visita, van signar un acord marc per la mobilitat d’estudiants i professors de la Facultat d’Educació. També es va començar a estudiar un possible acord en l’àrea d’infermeria que es discutirà entre les dues facultats els propers mesos.

Holy Family University és una universitat catòlica privada que ofereix programes de grau, postgrau i formació contínua. El propòsit de la universitat és oferir una educació d’alta qualitat, assequible, personalitzada i centrada en els valors tradicionals de l’educació superior catòlica. El campus principal de la Universitat és al nord-est de Filadèlfia. La ciutat de Nova York és a una hora i mitja en tren, igual que Washington, DC. La ciutat de Filadèlfia sovint és qualificada com un dels millors llocs per estudiar als Estats Units.