Huf Portuguesa col·labora amb la Càtedra de Direcció per Missions i Govern Corporatiu

20/05/13
Comparteix aquesta informació

L'empresa del sector de l'automòbil Huf Portuguesa ha mostrat el seu suport a la investigació de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC.

Huf Portuguesa col·labora amb la Càtedra de Direcció per Missions i Govern Corporatiu

Segons l’acord signat el 2 de maig passat, l’empresa es compromet d’aquesta manera a col·laborar durant tres anys amb la càtedra. Aquesta col·laboració consistirà fonamentalment en l’assistència de la empresa a les trobades que la càtedra fa periòdicament per a les empreses que formen part de la investigació i la possibilitat que Huf tingui accés al centre de comunicació on-line en línia que ofereix la càtedra.

Huf Hülsbeck & Fürst és una empresa del sistema de l’automòbil que desenvolupa i produeix sistemes de tancament mecànics i electrònics, jocs de panys, dispositius antirobatori i control remot per a la indústria de l’automoció. Amb una penetració superior al 23?% en sistemes de tancament, Huf és el líder mundial en aquest segment.

Fundada el 1908 a Velbert, la primera companyia subministrava jocs de panys per a Mercedes Benz (ara Daimler AG) el 1920. Actualment, Huf té aproximadament 4.500 treballadors a 12 països de tot el món.

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu, dirigida pel Dr. Carlos Rey, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, ofereix un nou enfocament de gestió que enriqueix la tradicional direcció per objectius. El sistema que proposa orienta els objectius al servei de la missió i promou el compromís dels treballadors amb aquesta missió.

La investigació té el suport inicial de sis empreses de diferents sectors empresarials, que han apostat per aquest nou model de direcció: Jiménez-Maña (patrocinador principal), del sector automobilístic; Llavors Fitó, del sector agrícola; Kern Pharma, del sector farmacèutic; Aitex, del sector tèxtil; JJC Contractistes Generals, del sector de la construcció, i Industrial Química del Nalón, del sector de la química.