Pilar Lacorte imparteix la ponència inaugural de les IV Jornades Europees de l’EASSE

25/10/19
Comparteix aquesta informació

Durant el congrés, organitzat per l’Associació Europea d’Educació Diferencial (EASSE, per les sigles en anglès d’European Association of Single-Sex Education), es van tractat temes com l’educació en la societat actual, la gestió de l’escola com a marca o la importància de la preceptuació

Pilar Lacorte imparteix la ponència inaugural de les IV Jornades Europees de l’EASSE
Els dies 4 i 5 d’octubre la ciutat de Berlín va acollir les IV Jornades Europees de l’EASSE, que van reunir educadors i professionals del món de la docència. La professora de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família de UIC Barcelona Pilar Lacorte va ser l’encarregada de fer la conferència inaugural titulada “Educació sòlida en una societat líquida”. En la seva intervenció, Lacorte va parlar sobre l’entramat d’educació, família i escola en la societat actual. Per part de UIC Barcelona també va participar en les jornades Jaume Camps, professor de la Facultat d’Educació, que va exposar diferents arguments sobre l’educació diferenciada.
 
Al llarg de la trobada, es van realitzar diferents ponències i tallers impartits per professionals com Miquel Rossy, director de marca de la Institució Familiar d’Educació; Dobrochna Lama, directora de la TDJ Foundation; Lucía Capapé, de Foment de Centres d’Ensenyament; Barbara Schellenberger, de l’Institut Mädchengymnasium Jülich (Alemanya), o Heidi Burkhart, presidenta de la Stella International School (Àustria). Les diverses sessions van permetre als assistents conèixer projectes i experiències per afavorir la formació del professorat, la innovació a les aules i la millora de la promoció.
 
El president de l’EASSE, Joan Curcó, va clausurar les Jornades amb la ponència “Projecte educatiu i context”, ressaltant la importància de la col·laboració entre família i escola com a pilar de l’educació dels fills.