III Congrés Internacional Família i Societat: Educació, Treball i Cultura

10/09/15
Comparteix aquesta informació

L’Institut d’Estudis Superiors de la Família ha estat convidat a participar en el III Congrés Internacional Família i Societat: Educació, Treball i Cultura, coorganitzat per la Universidad de Los Andes (Xile) i UIC Barcelona, celebrat a Santiago de Xile els dies 13 i 14 d’agost. Es tracta de la tercera edició d’aquest congrés, creat per l’Institut d’Estudis Superiors de la Família de UIC Barcelona l’any 2008. 

III Congrés Internacional Família i Societat: Educació, Treball i Cultura

La Dra. Montserrat Gas, directora de l’IESF, ha parlat sobre la solidaritat familiar: bases teòriques i perspectives per la recerca. També ha participat al Congrés en Marc Grau, assistent de recerca de la Càtedra IsFamily Santander, amb una intervenció sobre  la figura del pare i la seva contribució a la llar: algunes evidències empíriques.

El dia 12 d’agost, Montserrat Gas i Marc Grau van participar també en el III Meeting of the World Family Map, projecte de recerca internacional liderat pel professor Bradford Wilcox, de la University of Virginia (EUA). Resultat d’aquest projecte són quatre estudis iniciats el 2011: The Sustainable Demographic Dividend (2011), Children’s Living Arrangements and Educational Outcomes Around the World (2013), Family Instability and Early Childhood Health (2014) i Work, Family & Happiness the World Over (2015).