III Trobada d'empreses de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu

20/07/13
Comparteix aquesta informació

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu va celebrar el dimecres passat, 17 de juliol, al Saló de Graus de la UIC, la tercera trobada de les empreses que formen part del projecte.

III Trobada d'empreses de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu

La trobada va tenir com a fil conductor la visió de la missió segons Juan Antonio Pérez López, que va ser professor de Teoria de la Organització al IESE i director general d'aquesta institució durant alguns anys, que va desenvolupar una teoria antropològica en la investigació i docència de la direcció d'empreses. La jornada es va iniciar amb una conferència a càrrec de Núria Chinchilla, professora de Direcció de Persones de l'IESE i membre del Consell Assessor Universitari de la UIC, que va resseguir els punts més importants de la teoria de Pérez López sobre la missió i la seva aplicació al món empresarial.

Durant la jornada es van exposar alguns dels casos de la implementació del model de direcció per missions a les empreses que formen part de la Càtedra o hi col·laboren. En concret, van exposar la seva experiència Jon San Cristobal, director general d'Huf Portuguesa, empresa que recentment s’ha unit a la Càtedra, i Manuel Jiménez, director gerent de la Corporación Jiménez Maña.

També hi va participar Pedro Navarrete, Ex Senior Vice President de Sony Europe, que va parlar de la seva experiència en la direcció per missions de l’empresa.

Finalment, el Dr. Carlos Rey, director de la Càtedra, va fer una comparació dels models tradicionals del govern de les empreses amb el model de la direcció per missions que la Càtedra proposa.