‘Indiana Jones’, ‘El resplandor’ i ‘Grease’, entre les pel·lícules que tornen a escena a UIC Barcelona

20/06/18
Comparteix aquesta informació

Alumnes de la Facultat de Comunicació Audiovisual participen en l’activitat “Remaking” per recrear escenes de títols mítics del setè art.

‘Indiana Jones’, ‘El resplandor’ i ‘Grease’, entre les pel·lícules que tornen a escena a UIC Barcelona

Indiana Jones, l’arqueòleg i professor universitari més conegut del món, que roba les cinc pedres Shankara del Temple Maleït. Danny, el nen d’El resplandor que amb el seu tricicle topa amb les bessones agafades de la mà i vestides de blau. O la nit en què la Sandy recorda a l’habitació d’una de les seves amigues, amb la Rizzo, la Frenchy i la Maraschino, el seu amor d’estiu amb Danny Zuko. Totes són escenes mítiques del setè art que han tornat a escena a UIC Barcelona gràcies a l’activitat extraacadèmica “Remaking”. 

Al costat dels tres títols ja esmentats, aquest any els remakes de la pel·lícula Drive, El Club de la Lucha, Cadena perpètua i Kafka han protagonitzat aquesta activitat organitzada íntegrament pels alumnes de Comunicació Audiovisual. L’objectiu és planificar i dur a terme el rodatge d’escenes significatives de pel·lícules que aconsegueixi els mateixos enquadraments de càmera i les mateixes impressions en l’espectador que els de les grans produccions cinematogràfiques. Sonia Martínez, professora de UIC Barcelona i coordinadora de producció per a cinema i televisió, és la responsable de coordinar l’activitat en aquesta tercera edició.

Després de setmanes de feina, el dimarts 19 de juny es van projectar els remakes a l’Aula Jardí, on no van faltar les crispetes ni la música en directe. A més a més, es van comparar les recreacions dels alumnes amb les escenes originals i hi va haver un lliurament de premis que va fer més amena i més professional la projecció.