L’Institute for Multilingualism presenta dos estudis en un congrés internacional sobre qualitat en els programes bilingües

25/05/18
Comparteix aquesta informació

Helena Roquet, directora de l’Institute for Multilingualism, i la professora Jennifer Ament van presentar dos estudis diferents a la International Conference on Quality of Bilingual Programmes in Higher Education, que va tenir lloc del 10 al 12 de maig a la Universitat de Huelva.

L’Institute for Multilingualism presenta dos estudis en un congrés internacional sobre qualitat en els programes bilingües

La directora de l’Institute hi va presentar l’estudi “Integrating Content and Language in Higher Education: Examining the Effects on Language Gain”. Per la seva banda, Jennifer Ament va abordar l’àmbit de la motivació de l’alumne, amb una ponència titulada “Measuring Learner Motivation, Attitudes and Anxiety in the EMI Context”. 

El congrés va tractar temes relacionats amb la qualitat en els programes bilingües en l’educació superior, com són les polítiques educatives, els procediments metodològics, les exigències lingüístiques, la formació o el suport del professorat, entre d’altres. En total, hi van participar 142 ponents i es van dur a terme 94 ponències, tallers, taules rodones i sessions plenàries.