IV Trobada de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC

07/11/13
Comparteix aquesta informació

Industrial Química del Nalón (IQN) va acollir la IV Trobada d'Empreses de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC el 6 de novembre passat. Al llarg de la jornada, diferents experts van analitzar la missió i els valors com a elements generadors de confiança a l'empresa.

IV Trobada de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la UIC

La trobada, que va reunir representants de les empreses que conformen la Càtedra, es va inaugurar amb una conferència a càrrec de José María Ortiz, degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Socials de la Universitat Francisco de Vitoria, de Madrid.

Doctor en Filosofia, Ortiz va fer referència durant la sessió a la importància de la missió i els valors com a elements clau per inspirar confiança en els agents de l’empresa. El ponent convidat ha estat director de Corporate Governance a HayGroup, i, com a consultor, ha dirigit nombrosos projectes de desenvolupament directiu en les principals empreses del nostre país.

Durant la jornada es va fer una visita institucional a les instal·lacions d’IQN, i Rufino Orejas, president de la companyia, i directius de l’empresa van presentar el projecte de Direcció per Missions implantat per IQN.

Finalment, la sessió va finalitzar amb l’exposició d’un cas pràctic a càrrec de Pedro Luis Fernández, president de GAM, i amb un taller de treball final en què tots els assistents van poder intercanviar experiències i línies de treball.

IQN és sòcia fundadora de la Càtedra, constituïda l’abril de 2012 i formada per set empreses motivades per la direcció per missions com a model de sistema de gestió.