Ja està oberta la convocatòria de la III edició dels Premis Albert Jovell

16/02/17
Comparteix aquesta informació

Per tercer any consecutiu, Janssen, en cooperació amb Cátedras en Red, de la qual UIC Barcelona forma part, convoca la III Edició del Fòrum Premis Albert Jovell, que busquen posar en valor activitats o projectes de caràcter marcadament humanista i social, segons els valors fomentats pel Dr. Albert J. Jovell, que va ser professor i fundador de l’Institut de Salut Pública i Pacients de UIC Barcelona. Jovell va ser un defensor fidel dels drets dels pacients, i va realitzar un enfocament innovador al voltant de la professió mèdica, la defensa de la sanitat pública i el paper central dels pacients dins del sistema sanitari.

Els projectes que es presentin als premis han de millorar els resultats en salut dels pacients de tot Espanya i estar alineats amb un model de caràcter afectiu-efectiu. Aquests projectes els ha d’haver realitzat algun dels col·lectius següents: associacions de pacients, fundacions i ONG de l’àmbit de la salut, professionals sociosanitaris a títol personal i a través de les societats científiques, col·legis oficials i centres assistencials, universitats, periodistes i persones amb una trajectòria professional basada en la sensibilització i millora dels resultats en salut dels pacients. Per als premis s’estableixen set categories, cadascuna de les quals tindrà un primer i un segon premi, amb una quantia de 3.000 i 1.000 euros, respectivament.

La sol·licitud de candidatures s’ha de presentar, abans del 3 d’abril, mitjançant l’enviament del formulari oficial d’inscripció, publicat a la pàgina web www.foropremiosalbertjovell.es