Javier Vidal-Quadras, secretari general de la IFFD i sotsdirector de l’IESF, llança el seu bloc ‘Familiarment’

13/07/16
Comparteix aquesta informació

Javier Vidal-Quadras ha llançat el bloc “Familiarment”, allotjat a l’adreça javiervidalquadras.com. Aquest nou bloc pretén recollir i fer accessibles els principals articles escrits i les conferències pronunciades en els últims anys per aquest advocat, escriptor i pare de família nombrosa.

El bloc pretén abordar temes d’actualitat des de la perspectiva familiar o en connexió amb aquesta. “La idea de fons —explica Vidal-Quadras— és transmetre que, essent la família l’entorn propi de l’ésser humà, totes les realitats humanes s’hi poden reconduir en algun sentit, atès que la família és l’àmbit que més bé i més espontàniament acull, valora i ennobleix la persona”.

Un altre dels propòsits d’aquest bloc és “convertir-se en un fòrum adequat per a l’expressió lliure d’opinions sobre la família, de manera que tots ens enriquim amb les aportacions dels altres. Cal no oblidar que la saviesa sobre la família és, sobretot, saviesa experiencial i prudencial, no especulativa, de manera que tothom està legitimat per opinar a partir de les seves pròpies vivències”, afirma Vidal-Quadras.