Javier Vidal-Quadras va parlar aquest estiu sobre l'amor humà davant más d'un centenar de persones

05/09/12
Comparteix aquesta informació

El 24 de juliol a Cabrils i el 13 d'agost a Puigcerdà

Javier Vidal-Quadras va parlar aquest estiu sobre l'amor humà davant más d'un centenar de persones

Javier Vidal-Quadras combina des de 1992 l'exercici professional amb la moderació de cursos d'orientació familiar en l'Associació Fert, de Barcelona, la qual cosa li ha permès conèixer bé la realitat familiar. És, a més, Secretari general de la IFFD, federació amb status consultiu en l'ONU i Sotsdirector de l'Institut d'Estudis Superiors de la Família de la Universitat Internacional de Catalunya i Director del Postgrau en Matrimoni i Educació Familiar, del propi IESF. És membre del consell de redacció de la revista “Família i Cultura”.

Aquest estiu va impartir dues conferències, que van comptar cadascuna amb l'assistència de més d'un centenar de persones. A Cabrils, el passat 24 de Julio, la seva intervenció va tractar sobre "Educació del pudor; educació de l'amor"; a Puigcerdà, capital de la Cerdanya, la conferència es va impartir el 13 d'agost sota el títol "De l'enamorament a l'amor: un recorregut humà".

Javier Vidal-Quadras és pare de set fills i autor de diversos llibres i assajos sobre la família, l'amor i el sentit de la vida, a més del cicle de ficció anomenat "Vábienlor".