Esther Jiménez publica un llibre sobre com liderar amb èxit la trajectòria personal i la professional

25/04/18
Comparteix aquesta informació

La degana de la Facultat d’Educació és coautora de l’obra Integrar la vida, juntament amb Nuria Chinchilla i Pilar García-Lombardía.

Esther Jiménez publica un llibre sobre com liderar amb èxit la trajectòria personal i la professional

Quan es deixa de prioritzar la vida professional en lloc de la personal? Quin és el rol per integrar família, parella, feina i vida social? Moltes vegades ens preguntem quina és la fórmula per conciliar la vida personal amb la laboral. Ara, el llibre Integrar la vida, del qual és coautora la degana de la Facultat, Esther Jiménez, aporta respostes. 

De manera pràctica, planteja una sèrie d’exercicis per orientar el lector en l’itinerari que parteix de la conciliació amb un mateix per arribar al seu entorn més proper: la parella, la família, la feina i la vida social. L’objectiu és trobar l’equilibri amb harmonia. 

L’editorial Ariel és al darrere d’aquest llibre, del qual també són coautores Nuria Chinchilla i Pilar García-Lombardía, que surt a la venda el 26 d’abril.  Una obra que, segons expliquen, permet reflexionar per conèixer la missió de cadascú amb l’objectiu de ser coherents i fidels a aquesta missió. Així, sostenen, tots els elements s’integren i adquireixen sentit i transcendència, i proporcionen satisfacció espiritual i física.