Joan Grimalt presenta un llibre nou sobre la música sacra

23/02/12
Comparteix aquesta informació

El divendres passat, 17 de febrer, Joan Grimalt, professor de la Facultat de Humanitats i director d'orquestra, va presentar el seu nou llibre «Música sacra: 9 audicions i un pròleg», a l'auditori de l'IDEC-Pompeu Fabra.

El professor d’Humanitats i compositor de música Joan Grimalt va presentar divendres passat el llibre Música sacra: 9 audicions i un pròleg, en el qual realitza un recorregut musical des de l’època del renaixement fins a l’actualitat a través de l’anàlisi de nou peces musicals i els seus compositors.

El Dr. Antoni Matabosch, expresident de la Fundació Joan Maragall, i Bernat Vivancos, compositor, pedagog i director de l’Escolania de Montserrat, van ser els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents i presentar l’escriptor.

A l’exposició, Joan Grimalt, va explicar que el seu llibre pretén ser una guia que mostri les claus i els secrets de nou peces musicals perquè el lector pugui entendre millor l’audició i gaudir-ne més. Aquest tercer llibre de Joan Grimalt va rebre el 2009 el premi d’assaig Cristianisme i cultura de la Fundació Joan Maragall.