Jornada «Humanitza't... i fes el que vulguis»

11/02/14
Comparteix aquesta informació

El 6 de febrer passat va tenir lloc la Jornada «Humanitza't... i fes el que vulguis», dirigida a alumnes de batxillerat, en què van poder participar en diferents tallers sobre les sortides professionals de les Humanitats.

Jornada «Humanitza't... i fes el que vulguis»

L’objectiu dels tallers era mostrar l’ampli ventall de sortides professionals que ofereixen les Humanitats en àmbits com la gestió de la cultura, la cooperació, el desenvolupament, les relacions interculturals i la comunicació cultural.

La jornada es va inaugurar amb la conferència “Les professions del món cultural i les Humanitats”, a càrrec de la degana de la Facultat d’Humanitats, Teresa Vallès, i la coordinadora dels tallers, Laura Sáenz. Seguidament, es va donar pas als diferents tallers que va conformar la Jornada: “Cultura, comunicació i noves tecnologies”, impartit per Domenico Berardinelli; “Política cultural i patrimoni”, per Josep Font Sentias, i “Cultura i desenvolupament”, per Jordi Baltà. Tots professionals del món de les humanitats que van explicar la seva experiència i van oferir de manera pràctica casos reals que han tingut lloc al llarg de la seva trajectòria.