El Dr. Josep Ma Serra Renom, reconegut en els Top Doctors Awards 2018

14/12/18
Comparteix aquesta informació

Els premis, atorgats pel portal mèdic de referència de la medicina privada a escala internacional, reconeixen els 50 metges més valorats de la sanitat privada a Espanya

El Dr. Josep Ma Serra Renom, reconegut en els Top Doctors Awards 2018
El 5 de desembre, el portal Top Doctors va publicar el llistat dels metges més ben valorats a la medicina privada espanyola, entre els quals hi ha el Dr. Josep Ma Serra Renom, pioner de la cirurgia estètica a Espanya, reconegut dermatòleg i professor del Grau en Medicina de UIC Barcelona.
 
En la seva cinquena edició, els Top Doctors Awards reconeixen la tasca dels metges més valorats l´últim any pel col·lectiu mèdic i especialistes de totes les àrees. Aquests són els encarregats de fer la nominació a través d´un procés d´enquesta oberta dirigida als professionals col·legiats que hi volen participar.
 
Aquest any s’han rebut un total de 4.000 recomanacions de professionals, de les quals s´han seleccionat els 50 metges més votats per formar part del rànquing. Tant el Dr. Serra Renom com la resta de guardonats han rebut, a més a més, les millors puntuacions reconegudes pels pacients, tenen més de 15 anys d´experiència i un gran reconeixement internacional.