Josep Serrano coordina l’obra ‘Leyes históricas de Cataluña’

20/02/20
Comparteix aquesta informació

El professor agregat de la Facultat de Dret de UIC Barcelona és l’encarregat de coordinar el volum corresponent a Catalunya de la col·lecció “Leyes Históricas de España”, de l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat (AEBOE)

Josep Serrano coordina l’obra ‘Leyes históricas de Cataluña’

El Dr. Josep Serrano, professor agregat de la Facultat de Dret, coordina l’obra Leyes históricas de Cataluña, que s’emmarca dins la col·lecció Leyes Históricas de España de l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat (AEBOE), organisme que pertany al Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtats.

L’obra té com a principal objectiu presentar els textos legislatius més destacats que han marcat la història de Catalunya, des del període carolingi fins al Projecte d’Estatut de Catalunya el 1919.

A més del Dr. Serrano, participen en el projecte el Dr. Xavier Baró, professor de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona; el Dr. Pablo José Alcover, professor de la Universitat de Barcelona; el Dr. Cristian Palomo, professor de la Universitat Jaume I, i el professor de la Universitat Autònoma Guillem Fornés Fernández.