Jovell analitza en un debat la relació entre els pacients i la innovació

28/09/12
Comparteix aquesta informació

El Dr. Albert Jovell, director de l'Institut Global de Salut Pública i Polítiques Sanitàries de la UIC i president del Foro Español de Pacientes, va participar en el debat «Pacientes e Innovación» dintre de la jornada «Foro por una atención oncológica de calidad. El valor de la innovación», el 26 de setembre passat a Madrid.

La jornada, organitzada per la Fundación para la Excelencia y la Calidad Oncológica (ECO), es va dividir en tres debats, tots amb l’objectiu d’aprofundir en el valor de la innovació dintre d’una atenció oncològica de qualitat.

D’aquesta manera, en la primera sessió es va parlar de la relació entre innovació oncològica i assistència sanitària; en la segona, sobre la relació entre innovació i política sanitària, i, en la tercera, en la qual va participar el Dr. Jovell, sobre pacients i innovació.

En aquesta última sessió es van debatre temes com ara què reclamen realment els pacients a la societat i a les administracions en relació amb la innovació o la transmissió a la societat de les innovacions, entre d’altres.