KPMG i UIC Barcelona impulsen la formació en emprenedoria, 'venture capital' i 'private equity'

25/04/16
Comparteix aquesta informació

El rector de UIC Barcelona, Xavier Gil; Fernando García Ferrer, soci responsable de Mercats i Private Equity, i Segor Teclesmayer, soci responsable de Recursos Humans, tot dos de KPMG a Espanya, avui han signat un conveni marc de col·laboració que s’inicia amb la primera edició del Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity.  

KPMG i UIC Barcelona impulsen la formació en emprenedoria, 'venture capital' i 'private equity'

Gracies a l’acord, l’empresa becarà dues matricules del nou màster que comença a l’octubre. A més a més, diferents professionals de KPMG formaran part del claustre del màster, especialment per a les assignatures relacionades amb el venture capital i el private equity

Aquest conveni és l’inici d’una col·laboració que podrà obrir-se a d’altres tipus d’acords en un futur, com l’organització conjunta de seminaris, jornades i altres cursos de formació dins l’àrea empresarial.

En paraules del rector de UIC Barcelona, Xavier Gil, “L’acord ratifica l’aposta de UIC Barcelona per estar connectats amb la societat i les empreses i dotar els alumnes d’una visió molt pràctica i propera a la realitat que es trobaran en sortir de les aules”. 

Per la seva banda, Fernando García, responsable de Mercats i Private Equity de KPMG ha afirmat que “aquest acord posa de manifest el compromís de KPMG amb la Universitat, però sobretot, amb tots aquells estudiants que estan a les portes de l’accés al món laboral”.

En el context macroeconòmic actual, donada la falta de crèdit que hi ha, les indústries del venture capital i private equity s’estan convertint cada cop més en una alternativa de finançament per a les empreses. El nou Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity de UIC Barcelona neix com un programa únic en el mercat que uneix aquests dos sectors. El màster proporciona els coneixements i l’experiència necessaris per fomentar l’emprenedoria, amb l’especialització en finançament com a peça clau.