La Càtedra Ceràmica premiada per vuitè any consecutiu a Cevisama

15/02/12
Comparteix aquesta informació

Daniel Riverola i Lluís Casadevall, alumnes de la Càtedra Ceràmica de l'ESARQ, s'han endut el primer i segon premi en el Concurs Internacional de Disseny Cevisama LAB, a la fira es va celebrar a València del 7 al 10 de febrer. Aquest és el vuitè any que la UIC és valorada i premiada en aquest concurs.

La Càtedra Ceràmica premiada per vuitè any consecutiu a Cevisama

El concurs, basat en el disseny industrial i la innovació tecnològica en material ceràmic, s'ha dut a terme en el marc del certamen Cevisama i aquest any hi han participat 530 projectes procedents de diferents països de tot el món.

Aquest any, les bases del concurs establien dues categories: una per a producte ceràmic configurat mitjançant premsat en semisec i una altra per a producte ceràmic configurat mitjançant altres mètodes.

Daniel Riverola Comin va rebre el primer premi per la proposta "Canvi de Fase", que es caracteritza per adaptar el càntir a les necessitats actuals i convertir-lo així en un element constructiu al servei de l'eficàcia i el respecte al medi ambient.

Lluís Casadevall Ferrer va rebre el segon premi pel projecte titulat "Encirclage", que el jurat ha destacat per l'originalitat amb la qual s'acoblen perfectament les peces i el contrast de llum i ombres.

El tribunal estava format per Silvia Rodríguez, responsable de l'Observatori de Tendències de l'Hàbitat a l'Institut de Tecnologia Ceràmica, Belén Esparza, arquitecta; Julio Guixeres, dissenyador d'interiors; Manolo Blasco, arquitecte; Anatxu Zabalbeascoa, periodista experta en arquitectura i disseny, i Begoña Baigorri, directora de Màrqueting i Disseny del grup Esmalglass-Itaca.

Amb aquest premi, es posa en relleu el nivell dels treballs que cada any es presenten a la Càtedra Ceràmica de l'ESARQ, impulsada per ASCER.

Per més informació: http://publiesarq.wordpress.com/2012/02/14/cevisama-2012/