La Càtedra d’Economia Pública, present en l’EuHEA Conference 2016 a Hamburg

22/07/16
Comparteix aquesta informació

Els professors Toni Mora, Dolors Gil i Marta Trapero van presentar comunicacions, fruit de la seva recerca en la Càtedra d’Economia Pública: Avaluació de Polítiques Sanitàries i Educatives, a l’European Association of Health Economics (EuHEA) Conference 2016 que va tenir lloc a Hamburg. 

Dolors Gil hi va presentar la comunicació “A taxonomy of treating and preventing programs for alcohol intake: A systematic review of economic evaluations” dins la taula rodona “Economics of Substance Abuse”.

D’altra banda, Toni Mora, hi va presentar “Healthy/unhealthy breakfast teenagers’ choice: an experiment combining a nutritional training program and the promotion of unhealthy products” dins la taula rodona “Prevention and Experimental Health Economics”. En la seva exposició, Mora va parlar dels resultats d’un estudi sobre alimentació saludable dut a terme amb el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’estudi es va fer públic a UIC Barcelona al gener.

Durant la seva visita, el Dr. Mora va participar com a delegat d’Espanya a l’assemblea de l’European Health Economics Association.

El congrés va reunir prop de 800 participants. La propera reunió organitzada per l’EuHEA serà la 3rd EuHEA PhD Student-Supervisor and Early Career Researcher Conference, que acollirà UIC Barcelona del 7 al 9 de setembre. Les jornades representen una oportunitat única per als qui comencen la carrera en Economia de la Salut.