La Càtedra Direcció per Missions, present en un simposi internacional sobre ètica, empresa i societat

15/07/16
Comparteix aquesta informació

El director de la Càtedra, Carlos Rey, i el sotsdirector, Miquel Bastons, tots dos professors de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, ​​van presentar el paper “Effective mission implementation: The three dimensions of mission statement”, al 19è Simposi Internacional sobre Ètica, Empresa i Societat, organitzat per l’IESE Business School el 4 i 5 de juliol.

La Càtedra Direcció per Missions, present en un simposi internacional sobre ètica, empresa i societat

En l’article, Rey i Bastons analitzen la relació entre la missió d’una empresa i la motivació dels seus membres. D’altra banda, els autors estenen la teoria de les motivacions humanes i proposen tres dimensions de la missió: formal, dinàmica i motora.

L’objectiu d’aquest simposi és reflexionar sobre el paper de l’ètica en la redefinició de la gestió estratègica d’acord amb els reptes del nou mil·lenni. Al llarg del simposi es va fer palès que l’ètica i la gestió estratègica s’han d’implementar amb l’objectiu de construir un marc conceptual i una mentalitat que les empreses puguin utilitzar per definir el llenguatge que dibuixi la seva estratègia.