La Càtedra Hestia en Atenció Integrada Social i Sanitària obre la convocatòria de les Beques de Recerca Hestia

14/09/17
Comparteix aquesta informació

La Càtedra Hestia en Atenció Integrada Social i Sanitària convoca 12 beques d’un any de durada, per començar el gener de 2018, amb la finalitat de promoure la recerca sobre les millors estratègies i pràctiques assistencials en l’atenció de les persones amb malalties cròniques complexes.

La Càtedra Hestia en Atenció Integrada Social i Sanitària obre la convocatòria de les Beques de Recerca Hestia

La convocatòria estableix tres modalitats diferents de participació. Així, s’han establert dues beques per a professionals d’Hestia Alliance de 6.000 euros, vuit beques per a professionals d’Hestia Alliance de 2.500 euros i dues beques més per a professionals de l’àmbit sociosanitari i de la salut mental de qualsevol institució de l’Estat espanyol dotades amb 2.500 euros.

Les Beques de Recerca Hestia van dirigides a professionals, tant a títol individual com si es forma part d’un grup multidisciplinari, que vulguin desenvolupar un projecte de recerca centrat en qualsevol aspecte de la prestació de serveis i la cura de pacients en l’àmbit sociosanitari i de la salut mental. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 d’octubre.