La consellera d’Ensenyament, padrina de l’última promoció d’Educació Primària

29/06/17
Comparteix aquesta informació

Meritxell Ruiz Isern, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha apadrinat la darrera promoció d’Educació Primària. L’acte de graduació va tenir lloc dijous passat, a l’Aula Magna del Campus Barcelona.

La consellera d’Ensenyament, padrina de l’última promoció d’Educació Primària

La graduació va començar amb unes paraules de Mónica Fernández, vicedegana de la Facultat d’Educació, que va animar els nous mestres a ser realment educadors que ajudin a construir el futur. Per això, els va esperonar a treballar bé: “Per ensenyar a fer les coses bé –els va dir–, primer s’ha de saber fer les coses ben fetes”.

Durant la lliçó magistral, la consellera Ruiz Isern va parlar de la importància del paper del mestre, “que ha de ser capaç de despertar en l’alumnat el desig de saber i saber més”: “Un mestre que estima i valora el saber –els va assegurar– encomana aquest desig a l’alumnat”. En aquest sentit, la padrina de la nova promoció va afirmar que “l’educació és el que ens fa més humans”.

Finalment, després del discurs dels delegats de curs, la degana de la Facultat, Esther Jiménez, es va dirigir als nous mestres animant-los a ser magnànims. “El mestre és qui mostra, qui inspira, qui obre horitzons, qui guia, qui estima”.

L’acte va concloure amb l’entrega de diplomes als nou graduats i amb un refrigeri.