La degana Marta Mas, moderadora d’un debat sobre els reptes de l’empresa social

29/06/18
Comparteix aquesta informació

L’acte, organitzat pel Social Business City Barcelona, va tenir lloc al Palau Macaya.

La degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, Marta Mas, va ser l’encarregada de moderar el debat “L’empresa social: reptes i aliances”, organitzat pel Social Business City Barcelona al Palau Macaya.

A la trobada hi van assistir professionals com Martín Habiague, d’Espai Mescladís; Pere Serrasolses, de Biciclot; Joachim Englert, de Social Forest, i Mari Carmen Olaya, de Saó Prat. Junts van abordar la doble dimensió dels objectius d’una empresa social i la viabilitat econòmica i si la veien com una amenaça o una oportunitat. 

També van explicar les lliçons que han après en la seva experiència com a empresaris socials, però també de quins errors han pres nota en tot aquest temps. Finalment, es va analitzar com des de la universitat es poden millorar les empreses socials tant en l’àmbit docent com en l’impuls de l’emprenedoria. 

A l’acte també hi van assistir la directora de la Xarxa Universitària Yunus Social, Ester Oliveras; la directora de la Fundació Intermèdia, Sònia Moragrega, així com Rafael Chaves, del Centre Internacional de Recerca i Informació sobre l’Economia Pública, Social i Cooperativa (CIRIEC).