La doctora Judith Urbano, nova degana de la Facultat d’Humanitats

12/09/16
Comparteix aquesta informació

La doctora Judith Urbano Lorente ha estat nomenada nova degana de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona, en substitució de la doctora Teresa Vallès.

La doctora Judith Urbano, nova degana de la Facultat d’Humanitats

Judith Urbano és doctora en Història de l’Art per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (2011) i tècnica en Empreses i Activitats Turístiques per l’Escola de Turisme Mediterrani (1994).

Urbano treballa a UIC Barcelona des de 1997, on va començar com a professora associada a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, i el 2008 en va ser sotsdirectora fins al 2014.

“Assumir aquest càrrec és una gran responsabilitat que afronto amb moltíssima il·lusió”, ha declarat. “Ho faig amb moltes ganes de fer coses, d’engegar projectes, de sumar; de fer que tots, professors, alumnes i PAS s’impliquin i estiguin orgullosos de pertànyer a la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona”.

“Humanitats té un gran potencial” –ha afegit Urbano. “Tot i que és una Facultat petita, dóna classes a totes les facultats de UIC Barcelona; aquesta transversalitat es va pensar des d’un inici. Això aporta un vessant humanístic a tots els alumnes de la nostra universitat: es tracta d’un programa únic dins el panorama universitari català”.