La Dra. Berbegal analitza el concepte de 'servitització' en la gestió de prevenció de riscos laborals

22/11/13
Comparteix aquesta informació

La Dra. Jasmina Berbegal, professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la UIC, va presentar la ponència «La tendència cap a la servitizació en la gestió de la prevenció de riscos laborals» en el II International Conference on Business Servitization, que va tenir lloc els 7 i 8 de novembre passat a Granada.

La Dra. Berbegal analitza el concepte de 'servitització' en la gestió de prevenció de riscos laborals

El Congrés, organitzat per la Universitat de Granada, va reunir acadèmics i professionals per analitzar el nou concepte de servitització a les empreses. Aquest nou concepte es basa en comprendre com el client utilitza un producte o servei per poder oferir serveis addicionals que en complementin l’ús, la funció, la implementació o l’aplicació. Aquest procés també ha afectat recentment les indústries creatives i d’entreteniment i és un factor important per a la competitivitat regional.

En concret, la Dra. Berbegal, juntament amb la Dra. Maria Luisa Cantonnet , professora de la Universitat del País Basc, va analitzar l’aplicació d’aquesta nova tendència en les empreses de gestió de prevenció de riscos laborals.